Waar Liggen De Wortels Van Livinghome

LivingHome, dat is sleutel-op-de-deur bouwen op maat van jouw dromen. Het bouwbedrijf uit Glabbeek behoort tot de LivingWood Groep, met dertig jaar ervaring in de sector. En net dàt maakt het verschil als je kiest voor LivingHome. Jouw nieuwbouwproject is hier in veilige handen.

Sterke opvolging en coördinatie

Het team is een goed geoliede machine met diverse medewerkers die instaan voor de aankoop, administratie, en planning. Daarnaast zijn er ook mensen die specifiek de werfopvolging doen. Zij zorgen voor de volledige coördinatie van het project, en staan ervoor in dat alles piekfijn afgewerkt wordt, binnen de vooropgestelde tijd en het afgesproken budget. Voor de bouwheer zijn zij het eerste aanspreekpunt.

Dertig jaar ervaring

“Terug kunnen vallen op steeds dezelfde partners, die voldoening hebben van hun werk, dat is een troef in sleutel-op-de-deur”, vertelt Johan Cleynen, medezaakvoerder van Livinghome. Samen met Jef Vervoort staat hij aan het roer van LivingHome. Vanuit hun dertig jaar lange ervaring in de bouwsector groeide het idee om in traditionele woningbouw een sleutel-op-de-deurformule aan te bieden.

Betrouwbare partners

Dankzij die vaste partners behoudt LivingHome nagenoeg een perfecte controle over de afgesproken planning en het budget van een bouwproject. ”Je weet dat ze er voor u zullen staan op het moment dat je ze nodig hebt. Aangezien we proberen in een kort aaneengesloten proces die woning af te werken, is het van belang dat je kan terugvallen op die betrouwbare partners”, aldus Johan.

Bekijk hier de volledige video waarin Johan Cleynen vertelt over de organisatie van LivingHome:

.