Onze kijkwoning bezoeken?

Onze kijkwoning - Steenhof 4 (Hamelendreef) in Tienen - kan je vrij bezoeken op zondag van 14u tot 16u, maar ook op afspraak is mogelijk.

360 Toer Kijkwoning Tienen

Bezoek deze woning virtueel!

Onze kijkwoning in Tienen kan je nu ook virtueel bezoeken! Ontdek de zonnige woonkamer, de ruime slaapkamers, de comfortabele badkamer en de rest van deze moderne open bebouwing.

Onze kijkwoning is een moderne open woning met een grootte van 204m² die ruim boven de strengste energienormen zit met een E-peil van -2.

Strak aan de buitenkant

De gelijmde rode gevelsteen ‘Billund WS’ van Vandersanden met lichtbruine en paarse nuances geeft het huis een moderne uitstraling. De panoramische ramen aan de achterkant van het huis zorgen voor een enorme lichtinval.

Zowel vanuit de keuken als vanuit het woongedeelte heb je zicht op de achtertuin wat de verbinding met buitenaf versterkt. Via één van de slaapkamers kan je via een glazen buitendeur naar het terras op de eerste verdieping.

Stijlvol vanbinnen

De open ruimtes zorgen ervoor dat je altijd in contact met elkaar staat. Zowel boven als beneden is er vloerverwarming voorzien. De keramische parketvloer op de 1e verdieping (behalve badkamer) zorgt voor de warme uitstraling van parket en het gemak van keramische tegels.
Op het gelijkvloers is er een keramische tegel voorzien van 60x60 cm. De woning beschikt over een volledig afgewerkte keuken met kookeiland en een badkamer met bad en douche.

Verder is de woning volledig geschilderd en ingericht waardoor je een perfect beeld krijgt over hoe jouw toekomstige woning eruit kan zien.

Kijkwoning Energie Living Home

Bijna-energieneutraal

Het lage E-peil van min 2 bereiken we dankzij een geothermische warmtepomp met passieve koeling waardoor de woning tijdens de zomer lekker fris blijft. De regenwaterput van 7500 liter beschikt over een pomp die zorgt voor een automatische omschakeling naar stadswater. Daarnaast heeft de woning aluminium ramen met driedubbele beglazing en ventilatiesysteem type D.

Bezoek onze kijkwoning

Onze bouwadviseurs staan klaar om je te verwelkomen in onze moderne kijkwoning. Laat je inspireren tijdens een persoonlijke rondleiding en kom alles te weten over de mogelijkheden van materialen en technische afwerking.