Onze kijkwoning bezoeken?

Onze kijkwoning - Leuvensesteenweg 314 in Tielt-Winge - kan je bezoeken op afspraak.

Strak aan de buitenkant

Stap binnen in een oase van moderniteit, waar hedendaagse trends samenkomen in een verfijnd architecturaal ontwerp. De gevel straalt elegantie uit met zijn lichte, genuanceerde steen en strakke zwarte ramen.

Stijlvol vanbinnen

Binnen wordt je begroet door een zee van natuurlijk licht dat de ruimtes doet baden in een warme gloed. De woning is ontworpen met een focus op ruimtelijkheid en functionaliteit, waarbij de keuken en leefruimte naadloos in elkaar overvloeien, waardoor een uitnodigende en huiselijke sfeer ontstaat.

Met drie ruime slaapkamers, waarvan de masterbedroom voorzien is van een dressing, en een royale badkamer op de verdieping, biedt deze woning voldoende vierkante meters die slim zijn ingedeeld om aan de behoeften van een modern gezin te voldoen.

Verder is de woning volledig geschilderd en ingericht waardoor je een perfect beeld krijgt over hoe jouw toekomstige woning eruit kan zien.

Livinghome Kijkwoning Tielt Winge 10

Bezoek deze woning virtueel!

Onze kijkwoning in Tielt-Winge kan je nu ook virtueel bezoeken! Ontdek de zonnige woonkamer, de ruime slaapkamers, de comfortabele badkamer en de rest van deze moderne open bebouwing.

Bezoek onze kijkwoning

Onze bouwadviseurs staan klaar om je te verwelkomen in onze moderne kijkwoning. Laat je inspireren tijdens een persoonlijke rondleiding en kom alles te weten over de mogelijkheden van materialen en technische afwerking.