Moderne Kijkwoning Living Home Leefgedeelte

Woningbouw op maat

Of je nu kiest voor een halfopen pastorijwoning of een grote moderne villa, we starten telkens van een wit blad. Geen standaard plannetjes, maar een woning volledig volgens jouw wensen, stijl en budget.

Van Sleutel Op De Deur Tot Winddicht Living Home Woningbouw

À la carte of all-in?

Laat je de afwerking aan ons over of neem je graag een deel in eigen handen? Energiezuinig volgens de EPB richtlijnen of een BEN woning? Van winddicht tot sleutel op de deur, jij bepaalt tot in de puntjes hoe je huis afgewerkt moet zijn.

Een Huis Voor Het Leven Living Home Woningbouw

Een huis voor het leven

Een huis bouwen doe je niet voor even, maar voor je hele leven. Dankzij de combinatie van de beste materialen, nieuwste technieken en uitstekend vakmanschap, gaat je huis je hele leven lang mee.


Van droom tot sleutel

Bij het bouwen van een huis komt heel wat kijken. Vanaf de eerste kennismaking staan we je bij, zodat jij enkel hoeft na te denken over de verhuis naar je droomhuis.

  1. Bij een eerste kennismaking luisteren we vooral naar jouw wensen, ideeën en budget. Dit vertalen we naar een eerste ontwerp met een aangepast lastenboek en vrijblijvende offerte.

  2. Ga je akkoord met het ontwerp en de offerte? We zorgen voor de aanvraag van je bouwvergunning en begeleiden je door alle verplichte controles en keuringen.

  3. Afhankelijk van je keuze in afwerking, helpen we je in het kiezen van het materiaal.

  4. Als volgende stap ontvang je een duidelijke en volledige aannemingsovereenkomst. Je weet perfect hoeveel je volledig project zal kosten.

  5. Tijdens het ganse bouwproces heb je 1 vast aanspreekpunt waar je bij terecht kan met al je vragen.

  6. Na 10 maanden is je droomhuis klaar en ontvang je de sleutels bij oplevering.

  7. We helpen je bij alle nodige nazorg en bij het in orde maken van je administratie.


Klanten aan het woord

Ideeën opdoen voor jouw project?

Maak kennis met LivingHome en de mogelijkheden
voor jouw bouwproject.