Hoe Pakt Livinghome Een Nieuw Project Aan

Wie bouwt met Livinghome, kiest voor een gecoördineerd bouwproces. Een sterk ontwerp met vooraf de nodige calculaties zorgt voor een perfect gehandhaafd budget. Onze backoffice zorgt voor een muurvaste planning. Het bouwteam begeleidt je van de eerste pennentrek tot de sleuteloverdracht.

Een wit blad

Een typische Livinghome-woning, die bestaat eigenlijk niet. Onze bouwadviseur gaat met elke nieuwe klant op zoek naar het best mogelijk huis volgens de wensen en het budget. Een architect giet alles in een ontwerp waar je warm van wordt. We werken samen met verschillende architecten, zodat er voor elke klant wel iemand is waar je een positieve klik mee hebt. Heb je zelf je oog op een architect laten vallen? Ook dat vinden wij prima.

Focus op budget

“Bouwen boven je budget komt op het einde niet goed”, zegt zaakvoerder Johan Cleynen. “Dus we gaan onze klanten daarin begeleiden, zodat het budget altijd onder controle blijft.” Als opdrachtgever kies je alle materialen op voorhand. Ook de technieken leggen we vooraf vast. Deze info vormt de basis van de offerte en het uiteindelijk ondertekende contract. Muurvast dus, en geen verrassingen bij de oplevering of tijdens de werken!

Mooi aaneengesloten proces

Na ondertekening van het contract schieten we direct in actie. “Onze werfleider gaat vanaf dat moment zorgen dat alle materialen in bestelling staan. Dan maken we een planning, en zorgen we dat er een mooie opeenvolging is van ruwbouw, dakdichting en buitenschrijnwerk.” De technieken, binnenschrijnwerk, sanitair en verder afwerking volgt in een strikt en vooraf vastgelegd proces.

Wie bouwt met Livingwood, is vooraf zeker van een strikt budget en een correcte oplevering. Zaakvoerder Johan en bouwadviseur Joren vertellen je in deze video hoe ze dat garanderen.

.