In opbouw Project Pellenberg 3

Welkom bij ons nieuwste project in Pellenberg, bestaande uit twee paar gekoppelde ééngezinswoningen op Plein 78, 80 en 82. Wat dit project uniek maakt, is de innovatieve benadering van de gedeelde ruimte. In plaats van een traditionele volle muur tussen de woningen, is er een elegante carport die beide huizen verbindt, waardoor een harmonieus geheel ontstaat.

Huis 1 en 3 hebben een totale vloeroppervlakte van 216,34 m². Huis 2 en 4 hebben een totale vloeroppervlakte van 221,22 m². Elke woning beschikt over een ruime garage van 25 m².

Gelijkvloers

Op het gelijkvloers van elke woning bevindt zich een uitnodigende open leefruimte, naadloos verbonden met een moderne open keuken die uitkijkt op de adembenemende velden van Pellenberg. De begane grond is verder uitgerust met een ruime inkomhal, een gastentoilet en een handige berging/wasplaats.

Bovenverdieping

De bovenverdieping herbergt drie volwaardige slaapkamers, waaronder twee kinderkamers en een luxueuze masterbedroom. De masterbedroom is voorzien van een dressing en een ensuite badkamer om de privacy te optimaliseren en een gevoel van luxe te creëren. Daarnaast biedt de verdieping een tweede badkamer voor de kinderen en een apart toilet.

Wil je graag meer informatie over dit project? Mail naar info@livinghome.be, bel naar + 32 (0)16 84 88 82 of vul onderstaand formulier in.

Naam Oppervlakte Status
Lot 1 216,34 m2 Verkocht
Lot 2 221,22 m2 Te koop
Lot 3 216,34 m2 Te koop
Lot 4 221,22 m2 Te koop
+

Bouwplannen bekijken? Contacteer ons.

Wil je meer informatie over dit project? Laat je gegevens achter en we sturen je de bouwplannen via mail.

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledig privacybeleid.