Living Home Kijkwoning 3

Een kijkwoning is een woning om mensen met bouwplannen een beter beeld te geven over hoe een nieuwbouwwoning eruit kan zien. Het bezoeken van een kijkwoning biedt heel wat voordelen. Zo maakt het je bouwplannen niet alleen concreter, je krijgt ook een beter beeld over wat je kan verwachten van een nieuwbouwwoning en de talrijke afwerkingsmogelijkheden voor elk budget. Ook bij LivingHome kan je ideeën opdoen in onze eigen kijkwoning.

Een antwoord op al je vragen

Vragen over een bepaalde afwerking? Je gevelsteen voegen of lijmen? Een kelder, kruipkelder of geen van beide? Wat zijn de laatste energienormen? Hoe werkt sleutel op de deur bouwen? Tijdens je bezoek aan onze kijkwoning, staan onze bouwadviseurs voor je klaar en beantwoorden ze graag al je vragen.

Geen verrassingen

Op plan kan je het perfecte idee hebben. Maar toch raden we je aan om een kijkwoning te bezoeken. De ruimtes met je eigen ogen zien is toch nog anders dan wanneer je ze op plan bekijkt. Zijn de kinderkamers groot genoeg? Heb je de achterbouw aan de keuken nodig? Ben je tevreden met de grootte van de tuin? Met een rondleiding door de kijkwoning krijg je een realistisch beeld en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan wanneer je nieuwbouw klaar is.

Een kijkwoning van LivingHome bezoeken?

Goed idee! Ervaar zelf het wooncomfort van een energiezuinige woning van LivingHome. Maak je bouwplannen nog concreter en krijg een antwoord op al je vragen. Gezellig, met een kop koffie en zonder verplichtingen.

Waar en wanneer?

Elke zondag van 14u tot 16u, met of zonder afspraak.
Steenhof 4 (Hamelendreef), 3300 Tienen