6 Redenen Om Met Sleutel Op De Deur Te Bouwen

Wanneer je van plan bent om je huis te bouwen, kan je ervoor kiezen het bouwproject zelf in handen te nemen, of een sleutel op de deurwoning te laten bouwen. Waarom zou je kiezen voor sleutel op de deur? Ontdek het hier.

Wat is sleutel op de deur bouwen?

Wanneer je met sleutel op de deur bouwt, laat je je woning bouwen door één bouwbedrijf. Van het plan en ontwerp tot de ruwbouw en het overhandigen van de sleutel, het aanvragen van bouwvergunningen en al de administratie daar rond, het bouwbedrijf neemt het volledige bouwproces voor zijn rekening.

Zorgeloos bouwen

Het zelf zoeken naar een architect en meerdere aannemers, offertes vergelijken én alles coördineren kost alleen niet veel tijd, het kan ook heel wat stress met zich meebrengen. Klop aan bij een sleutel op de deur firma voor een zorgeloze bouw van jouw woning. Het enige dat je hoeft te doen is jouw voorkeuren meegeven, maar daar ook daarin word je ondersteund.

Korte bouwtermijn

Sleutel op de deur bedrijven werken vaak samen met dezelfde onderaannemers. Door een strakke planning waarbij zij van werf naar werf doorschuiven, ligt de bouwtijd van een sleutel op de deur woning een pak lager.

100% gepersonaliseerd

Sleutel op de deur bedrijven beschikken over veel documentatiemateriaal, plannen van huizen en één of meerdere kijkwoningen. Hierdoor krijg je een beter idee over hoe jouw woning eruit gaat ziet. In de kijkwoning ontdek je de eindeloze mogelijkheden om je huis te personaliseren.

Geen onaangename verrassingen

Je weet goed op voorhand wat het kostenplaatje zal zijn en hoe lang het bouwproces gaat duren. De kans op onaangename verrassingen is daardoor veel kleiner. Ideaal voor wanneer je naar de bank moet voor een lening en om je verhuis op tijd in te plannen.

Eén vast aanspreekpunt

Bij een sleutel op de deur bedrijf heb je telkens één vast aanspreekpunt waar je terecht kan met al je vragen en problemen tijdens het ganse bouwproces.

Bescherming

De wet Breyne is de Woningbouwwet die de koper van een sleutel op de deur woning beschermt. Dankzij de Wet Breyne mag je voorschot maximum 5% van de totale prijs zijn, moet je op voorhand de totaalprijs weten en is er een verplichte oplevering in de voorlopige fase en een jaar later in een definitieve fase. Op die manier ben je tijdens het volledige project beschermd.

Laat je ontzorgen en kies voor LivingHome

Interesse in een sleutel op de deur bouwproject of heb je nog vragen?