Living Home Tienen Web Res 69

Welkom bij LivingHome, jouw betrouwbare partner die jouw droomhuis tot leven brengt! Het bouwen van een huis is een bijzondere reis, vol emoties, keuzes en hooggespannen verwachtingen. Bij LivingHome begrijpen we dat als geen ander en daarom willen we je graag meenemen op een ontdekkingstocht door ons unieke bouwproces. Van droom tot sleutel, wij zijn er voor jou, stap voor stap.

Stap 1: Luisteren naar Jouw Dromen

Bij LivingHome geloven we dat een huis meer is dan alleen een verzameling stenen. Het is jouw toevluchtsoord, je haven, en het moet jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Onze allereerste ontmoeting draait om jou - we luisteren naar jouw wensen, ideeën en budget. Jouw dromen vormen de bouwstenen voor het ontwerp van jouw droomhuis.

Stap 2: Een Ontwerp Op Maat

Met jouw wensen en ideeën in ons achterhoofd, creëren onze getalenteerde architecten een eerste ontwerp dat speciaal voor jou op maat is gemaakt. Hierbij ontvang je een gedetailleerd lastenboek en een vrijblijvende offerte, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. We streven ernaar om jouw visie tot in het kleinste detail te begrijpen en te vertalen naar een inspirerend ontwerp.

Stap 3: Van Idee naar Realiteit

Na jouw goedkeuring nemen we het stuur over en gaan we aan de slag met de aanvraag van de bouwvergunning en het regelen van alle verplichte controles en keuringen. Hierdoor kun jij je concentreren op andere belangrijke zaken, terwijl wij ervoor zorgen dat alles volgens plan verloopt.

Stap 4: Jouw Stempel op de Afwerking

Het is tijd om jouw persoonlijke stempel op jouw droomhuis te drukken. In deze fase helpen we je bij het maken van belangrijke keuzes met betrekking tot de afwerking en de materialen. Onze uitgebreide keuzemogelijkheden stellen je in staat om jouw huis volledig naar jouw smaak en stijl in te richten.

Stap 5: Een Duidelijke Aannemingsovereenkomst

Transparantie en duidelijkheid zijn essentieel bij het bouwen van een huis. Daarom voorzien we jou van een duidelijke en volledige aannemingsovereenkomst, waarin alle kosten overzichtelijk worden weergegeven. Bij LivingHome streven we ernaar om heldere afspraken te maken vanaf het begin, zodat jij met een gerust hart kunt genieten van het bouwproces.

Stap 6: Jouw Gids in het Bouwproces

Gedurende het hele bouwproces heb je één vast aanspreekpunt bij LivingHome. Ons toegewijde team staat altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden waar nodig. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit, en we streven naar een vlotte en fijne bouwervaring.

Stap 7: Het Moment waar Je op Hebt Gewacht

Na slechts 10 maanden is het zover - jouw droomhuis is klaar! Bij de oplevering ontvang je van ons de sleutels, en begint het avontuur van jouw nieuwe leven in jouw eigen, speciale plek.

Stap 8: Nazorg en Administratieve Ondersteuning

Onze service houdt niet op bij de oplevering. Gedurende een volledig jaar blijven we beschikbaar voor alle nodige nazorg en ondersteuning bij het in orde maken van alle administratieve zaken. Jouw tevredenheid en comfort zijn onze doelen, zelfs nadat je bent ingetrokken in jouw LivingHome. Daarna kan je nog steeds beroep doen op de 10-jarige aansprakelijkheid.

Bij LivingHome gaat bouwen verder dan alleen het creëren van een huis; het is het creëren van jou thuis, een plek waar herinneringen worden gemaakt en dromen worden waargemaakt. Met volle goesting staan we klaar om jouw wensen te verwezenlijken en jouw bouwavontuur tot een succes te maken. Van droom tot sleutel, LivingHome bouwt samen met jou aan jouw toekomst.

Ontdek de kracht van LivingHome en laat ons jouw droomhuis werkelijkheid maken!