Sleutelopdedeur

“De term ’sleutel op de deur’ is voor velen nog vaak een onduidelijk begrip. In nieuwbouw is dit echter de meest voorkomende bouwmethode. Sleutel op de deur of sleutelklaar bouwen betekent dat je alles aan één bedrijf overlaat. Samen met jou stellen zij de planning op en zorgen ze ook voor funderingswerken, de ruwbouw en de afwerking van het huis.

Alles wordt geregeld en de werken volgen elkaar gestructureerd op: van fundering en ruwbouw tot de totale afwerking van het huis. Het grote voordeel hiervan is dat je zorgenvrij bent. Het bouwbedrijf regelt alles van A tot Z en wanneer jouw huis klaar is, krijg je de sleutel overhandigd en het genieten kan beginnen.

Geen financiële verrassingen

Voorafgaand wordt er een totaalprijs vastgelegd. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en ontstaan er geen onaangename financiële verrassingen. De totale prijs ligt vast bij het ondertekenen van het contract. Onverwachte kosten? Daar doen wij niet aan mee.

Bezoek een kijkwoning

Bezoek eens een kijkwoning alvorens je de bouwplannen gaat vastleggen. Laat je inspireren tijdens een persoonlijke rondleiding en kom alles te weten over de mogelijkheden van materialen en technische afwerking. Daarnaast hebben wij ook een inspiratieboek ter beschikking. Hierin staan tal van mogelijkheden en materialen die gebruikt kunnen worden bij de bouw van jouw droomhuis.

Je bouwt zonder zorgen

LivingHome is jouw ideale partner voor het bouwen van jouw droomhuis. Wanneer je kiest voor een sleutel op de deurwoning, zorgt LivingHome ervoor dat jij kan bouwen zonder zorgen. De woning wordt volledig op maat gemaakt, alle werken volgen elkaar mooi op dankzij onze sterke planning en na slechts 10 tot 12 maanden woon jij in je nieuwe huis. Tijdens het volledige bouwproces heb jij één vast aanspreekpunt waar je terecht kan met al je vragen en opmerkingen.

Een huis met persoonlijkheid

Door het feit dat LivingHome volledig op maat werkt, kies je zelf hoe jouw huis gebouwd moet worden en welke materialen er worden gebruikt. Hierdoor kan je een stuk meer persoonlijkheid geven aan jouw huis en je interieur.

Snel verhuizen

In slechts 7 stappen begeleiden we jou van een kennismakingsgesprek naar de oplevering van het huis. Dankzij onze sterke planning, zorgen wij ervoor dat jouw droomhuis na 10 maanden klaar is en jij de sleutels in ontvangst kan nemen. Vanaf de eerste kennismaking tot na de bouw staan we je bij zodat jij enkel hoeft na te denken over de verhuis naar je droomwoning. We helpen je ook graag bij alle nodige nazorg en bij het in orde maken van je administratie.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over alle mogelijkheden omtrent sleutel op de deurwoningen? Laat dan hier je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk. Wil je al wat ideetjes opdoen? Bekijk dan zeker ons inspiratieboek.”