Moderne Kijkwoning Tienen Nieuwbouwzondag

LivingHome nodigt je uit op de Kijkdag op 24 januari van 10u tot 16u in onze moderne kijkwoning in Tienen, Steenhof 4 (Hamelendreef).

Maak je afspraak via 016/84.88.82 of sofie@livinghome.be.

Onze kijkwoning

Zien en voelen zegt tien maal meer dan woorden. Daarom staan we zondag 24 januari van 10u tot 16u klaar om jou te verwelkomen in onze moderne kijkwoning. Hier kunnen we meteen onze technische kwaliteiten en eindeloze afwerkingsmogelijkheden tonen. Laat je informeren over de hoge kwaliteitsnormen die we hanteren rond thermische en akoestische isolatie en de afwerkingsgraad.

Livinghome behoort tot de groep Livingwood, reeds meer dan 20 jaar actief in de woningbouw sleutel op de deur. Dankzij onze jarenlange ervaring, de inzet van meer dan 40 eigen opgeleide vakmensen en de constante bijscholing in technieken zoals ventilatie en hernieuwbare energie, streven wij ernaar onze klanten een meerwaarde te creëren voor een betaalbaar budget.

Bezoek onze kijkwoning

Onze bouwadviseurs staan klaar om je te verwelkomen in onze moderne kijkwoning. Laat je inspireren tijdens een persoonlijke rondleiding en kom alles te weten over de mogelijkheden van materialen en technische afwerking.