Project Merksplas 2

In Merksplas, een gezellige gemeente in de Antwerpse Kempen, krijgen binnenkort vier gezinnen een thuis om van te dromen. Sleutel-op-de-deur bouwbedrijf Livinghome bouwt hier vier woningen met een ruime open leefkeuken en woonkamer, een garage, drie slaapkamers, een badkamer en een bureau.

Het ontwerpteam van Livinghome begon ook hier met een wit blad: creatief-realistische ontwerpen zijn hun handelsmerk. Geen vaste catalogus bij dit sleutel-op-de-deurbedrijf, wel een persoonlijk plan volgens de woonwens van de opdrachtgever.

Strakke planning

Wanneer het perfecte ontwerp klaar is, gaat de projectmanager aan het werk. Hij neemt alle beslommeringen uit je handen, en zorgt voor een piekfijne planning, ook financieel. Je weet waar je begint en waar je eindigt. Tot op de laatste euro zal de rekening kloppen.

Uitstekend vakmanschap

Het perfecte ontwerp is klaar en becijferd. Nu begint het échte werk. De vakmensen van Livinghome rollen hun mouwen op. Ze voeren de nieuwste bouwtechnieken uit met hun ervaren handen. Ze stapelen, passen, meten en zwoegen omdat alles precies moet zijn. Omdat dit huis opnieuw perfect moet zijn. Dit project zal een thuis zijn voor de bewoners. Hun vakmanschap zie je in het eindresultaat.

Livinghome bouwt de woning waar jij van droomt, én neemt al de zorgen uit handen. Het goed geoliede team van projectmanagers, ontwerpers en technische vakmensen werkt efficiënt samen tot de 'sleutel op de deur' zit. Met meer dan 40 jaar ervaring in woningbouw staat deze ploeg garant voor een realisatie waar je amper van durfde dromen: zonder zorgen, volgens jouw wensen en binnen het afgesproken budget.

Videoproductie: www.hetfotohuis.be

Interesse in dit project?

Bekijk hier de voorbeeldplannen en krijg meer informatie over dit uniek project.