Living Home Nieuwbouwzondag

LivingHome nodigt je uit op de Nieuwbouwzondag op 25 oktober van 10u tot 16u in onze moderne kijkwoning in Tienen, Steenhof 4 (Hamelendreef).

Livinghome wil graag jouw partner worden om je woning in traditioneel metselwerk uit te voeren.

Livinghome behoort tot de groep Livingwood, reeds meer dan 20 jaar actief in de woningbouw sleutel op de deur. Dankzij onze jarenlange ervaring, de inzet van meer dan 40 eigen opgeleide vakmensen en de constante bijscholing in technieken zoals ventilatie en hernieuwbare energie, streven wij ernaar onze klanten een meerwaarde te creëren voor een betaalbaar budget.

Bouwen gebeurt meestal slechts één of tweemaal in een mensenleven. Het is dus zeker een speciale belevenis, het mag evenwel geen avontuur worden. Neem daarom een betrouwbaar bouwbedrijf met sterk financiële schouders zoals het onze.

Onze kijkwoning

Zien en voelen zegt tien maal meer dan woorden. Daarom staan Joren en Sofie klaar om jou te verwelkomen in onze moderne kijkwoning. Hier kunnen we meteen onze technische kwaliteiten en eindeloze afwerkingsmogelijkheden tonen. Laat je informeren over de hoge kwaliteitsnormen die we hanteren rond thermische en akoestische isolatie en de afwerkingsgraad.

Zondag past niet? Geen probleem! We maken graag een andere afspraak of komen op een ander moment bij je langs om LivingHome aan je voor te stellen.

LivingHome, wij bouwen jouw droomhuis op maat!

Bezoek onze kijkwoning

Onze bouwadviseurs staan klaar om je te verwelkomen in onze moderne kijkwoning. Laat je inspireren tijdens een persoonlijke rondleiding en kom alles te weten over de mogelijkheden van materialen en technische afwerking.